Hosting

Det beste webhotellet er det som passer for deg. Det er raskt, gir deg full frihet, og har ingen nedetid.

Webhotell

Et webhotell er en tjeneste på en webserver som gjør en bruker i stand til å publisere filer på internett. Det vanligste er å bruke et webhotell til å publisere en nettside. Plassen på webhotellet knyttes som regel til et domenenavn og inkluderer som oftest også e-postadresser. Webhotellet betjenes fra et kontrollpanel med et grafisk brukergrensesnitt tilgjengelig over internett. 

Domene

Domene er din identitet på internett og forteller hvem du er. Domene bør derfor være kort og enkelt å huske, og aller helst bør det også være beskrivende og fortelle hvem du er i klar tekst. Av denne grunn er ditt valg av domenenavn den viktigste enkelt beslutningen du må ta når du skal etablere en bedrift, band, en forening eller organisasjon på internett med egne nettsider og epostkontoer.

Gjør et søk

Et domene er et navn, bestående av bokstaver, tall og bindestrek. Spesialtegn og mellomrom kan ikke benyttes. For at domene skal være gyldig må det bestå av minimum 2 tegn, og kan maksimum bestå av 64 tegn. Du kan søke på domener her gjennom vår hosting tjeneste hostly.no

Søk på ledige domener her

Interessert i hosting?

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så tar vi en prat!

    Jeg godtar personvernserklæringen, samt at Partnera AS kan kontakte meg med tilbud og informasjon tilknyttet det jeg prøver ut.

    Snakk med oss

    ..om dine ønsker!

    t: 337 40 500
    e: hello@partnera.no