Personvern

Her kan du finne ut hvordan vi behandler personlige opplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder for Partnera.no sine nettsteder. Partnera AS (org. no. 920 292 763 MVA) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: partnera.no

Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Partnera AS. Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles
Partnera AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
Firmanavn
Kontaktperson
Firmaadresse/fakturaadresse
Telefonnummer og e-postadresse
Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?
Partnera AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider.

Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
Kontaktskjema
Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes
For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
For å kunne sende relevant informasjon
For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Det kan være vi oppretter profil på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice.

Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Brukerinformasjon: Informasjon om enheten din, f.eks. IP-adresse, språkinnstillinger, nettleserinnstillinger, operativsystem, plattform og skjermoppløsning, samt informasjon om din geografiske plassering. Vi innhenter også informasjon om hvordan du interagerer med Partnera AS, f.eks. hvordan du bruker tjenestene våre, inklusive responstid for sider, nedlastningsfeil, hvordan du nådde og forlot tjenesten, samt leveringsmeldinger når vi kontakter deg. 

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på partnera.no lagres i vårt CRM-system.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vår support.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Partnera AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden.

Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Partnera AS.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.
Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Partnera AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Partnera AS, Torvet 6A, 3181 Horten
Telefon +47 337 40 500
Epost hello@partnera.no